Ti hogyan fonjátok be a hajatokat, hogy göndör legyen?
Figyelt kérdés
Én ma befontam éjszakára, az egyik oldalon 6, a másikon 8 fonat lett, de valahogy olyan természetellenes. Túl hullámos, vagy nem is tudom. Ti kevesebbe fonjátok? És a következő nap megint befonjátok, vagy megmarad több napig is?2014. jan. 18. 17:32
1/5 anonim válasza:
Először kicsit benedvesítem, és utána a fejem tetejéről leválasztok 3 pici tincset, és ahogy haladok lefele a fonással, mindig adok egy kis tincset a fonásba, és elég szorosra húzom, nehogy szétessen alvás közben. Belinkelek egy videót, hátha azon érthetőbb :) http://www.youtube.com/watch?v=7yDEqP6FsQs
Igen, minden este befonom.
2/5 anonim válasza:
Én két oldalt szoktam egy fonatot csinálni és azt összekötöm. Nem olyan hosszú a hajam szóval csak így megy.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, hogy természetellenes a végeredmény. Próbáltam már mindenhogy szinte. Volt, amikor hagyományos fonással fontam egybe, kettőbe, de kipróbáltam úgy is, hogy 3-ba, ill. 4-be fontam be. Padlófonással is próbáltam már, egybe is, kettőbe is. Száraz hajamat is, vizes hajat is, kicsit nedves hajat is.. De sosem lesz igazán szép, nem egyformán hullámos. Ez igazából jól nézne ki akkor, ha hosszú lenne a hajam, de a vállig érő hajnál nem szép, ha nem egyformán hullámos/göndör a hajam.
5/5 anonim válasza:
Máshogy is lehet göndör fürtöket csinálni. Ott van pl. a kukac-csavaró, de ha nem akarsz így aludni, akkor itt egy másik módszer:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!