Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen módszereket ismertek...

Milyen módszereket ismertek pattanások, és még inkább hegek ellen?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, kb 3-4 éve pattanásos az arcom. Tele vagyok ilyen nagy begyulladt piros pattanásokkal, meg mitesszerekkel, és az arcbőröm is nagyon zsíros, és sajnos tele van hegekkel. Kozmetikushoz szoktam járni, de az nem valami tartós megoldás, és a hegekre nem is jó. Kipróbáltam a sószappant, az sem sokat segített, ezért elmentem bőrgyógyászhoz, ami egy Sotret-el megegyező mérget írt fel, amit a sok mellékhatás miatt nem fogok beszedni. Milyen más megoldásokat ismertek a fenti tünetekre? Mi okozhatja ezt a sok pattanást,mitesszert,zsíros bőrt? ("szedd nyugodtan a gyógyszert, mert kis szájszárazságon kívül semmit sem érzel majd" válaszokat légyszíves ne írjatok, mert azt biztos nem fogom beszedni)
2014. jan. 17. 22:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha javult, már az is jó. Valószínűleg a hormonjaid okozzák, fokozhatja stressz, pl. nálam, vagy bizonyos ételek, rossz szokások.
2014. jan. 18. 13:18
 12/13 anonim válasza:

Igyál napi négy liter ásványvizet attól kitisztul. A hegekre csinálj 2 ekanál mézből és 1 ekanál fahejból masszát és fél órát hagyd rajta naponta:)

Egy hét és elmúlik

2014. jan. 18. 19:01
 13/13 anonim válasza:
Szoli szoli szoli, 2 hét szolizás, és a pattanásaid mintha nem is lettek volna, én nagyon pattanásos voltam, 20 on éves vagyok elég gáz, 2 hete elkezdtem szolizni, és már nincs pattanásom szép a bőröm, sima,és még barna is. Remélem segítettem
2014. jan. 20. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!