Milyen módszereket ismertek pattanások, és még inkább hegek ellen?
Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, kb 3-4 éve pattanásos az arcom. Tele vagyok ilyen nagy begyulladt piros pattanásokkal, meg mitesszerekkel, és az arcbőröm is nagyon zsíros, és sajnos tele van hegekkel. Kozmetikushoz szoktam járni, de az nem valami tartós megoldás, és a hegekre nem is jó. Kipróbáltam a sószappant, az sem sokat segített, ezért elmentem bőrgyógyászhoz, ami egy Sotret-el megegyező mérget írt fel, amit a sok mellékhatás miatt nem fogok beszedni. Milyen más megoldásokat ismertek a fenti tünetekre? Mi okozhatja ezt a sok pattanást,mitesszert,zsíros bőrt? ("szedd nyugodtan a gyógyszert, mert kis szájszárazságon kívül semmit sem érzel majd" válaszokat légyszíves ne írjatok, mert azt biztos nem fogom beszedni)2014. jan. 17. 22:25
1/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam, de a táplálkozásom rendben van, arra nagyon odafigyelek, nem eszek semmi szemetet, lisztet, cukrot stb... szóval az nem lehet a kiváltó ok.
2014. jan. 17. 22:29
2/13 anonim válasza:
Az orvosnak nem hiszel, az itteni nevtelen valaszoloknak igen...?
Egyebkent a kialakult hegekre maximum a plasztikai sebesz ad megoldast.
3/13 anonim válasza:
Akkor ne szedd be és b*romarcú maradsz ezek után is. Ki tudja miért van? Szerinted? Hát a bőrgyógyász, ezt tanulta az egyetemen.
4/13 A kérdező kommentje:
Olvasd el a mellékhatásait, és azok véleményét akik szedték, és megérted...
2014. jan. 17. 22:43
5/13 anonim válasza:
teafaolaj nagyon jó rá :) a hegekre meg max bőrradír, de igazából magától múlik el csak sajnos nagyon sok idő múlva
6/13 anonim válasza:
Én elmennék egy mélyhámlasztásra:
Nem új dolog és már régóta tervezem én is. Nem olcsó de ha használ ám legyen.
7/13 anonim válasza:
En is szedten sotretet es tenyleg mereg de helyre rakta a fejem
8/13 anonim válasza:
Szerintem meg jól teszed, hogy nem szeded azt a gyógyszert, a bőrgyógyászok is csak felírnak ezt azt, hogy próbáld ki, vagy beválik vagy nem, ha nem jó, kapsz másik mérget..
A sószappant meddig használtad? Mert elvileg kéne 2-3 hónapig, méregtelenít a bőr, ezért lehet hogy egy ideig rondább lesz és közben nem szabad más kozmetikumot használni. Esetleg sörélesztő tabletta, vagy sima élesztő szedése? Ezt nem tudom pontosan, hogyan kell szedni, neten van róla sok minden.
9/13 anonim válasza:
Teafa olaj, hámlasztás, Contractubex... hirtelen ezek jutottak eszembe. És igen, a természetes dolgok nem hatnak azonnal, a bőr egy hónap alatt újul meg, ne adj fel valamit, mert egy héten belül nem hat.
10/13 A kérdező kommentje:
Sószappannal minden reggel, és este mostam az arcomat legalább 3-4 hónapig, és csak minimális javulás volt. Mellette aloevera növénnyel is kentem, hátha a pattanásokra is használ, ez a kettő (sószappan+aloe) kicsit visszaszorították a pattanásokat, de még mindig nem az igazi sajnos.
2014. jan. 18. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!