Szerintetek egy 10 éves lánynak lehet vasalni a haját?
Figyelt kérdés
2014. jan. 16. 16:36
1/12 anonim válasza:
Lehet, de minek?
Egy felnőttnek se kéne rendszeresen.
2/12 anonim válasza:
Hát ha azt akarja, hogy 14 évesen borzalmas ronda, szálkás,m száraz, vékony, gyér haja legyen akkor lehet nyugodtan..
3/12 anonim válasza:
10 évesen miért kell ilyenekkel foglalkozni? Jesszus, én akkor még a többiekkel játszottam az udvaron és nem érdekelt, hogy hogy nézek ki..10 évesen ne vasalja, korai és tönkre is teszi vele a haját.
4/12 anonim válasza:
Felesleges. A gyerekeknek amúgy is nagyon szép hajuk szokott lenni. Nem tenném tönkre hajvasalóval.
14 éves korára??? Pár hónapon belül már iszonyatosan töredezett, száraz lenne a haja :S
5/12 anonim válasza:
Jézusom két év múlva már 6 évesek fognak ide írni ilyeneket...
Lehetni lehet csak nem értem minek... meg roncsolja is a hajat elég durván...
6/12 anonim válasza:
Ha csak alkalmanként akarod, akkor lehet. A sűrű vasalástól sprőd lesz a haj, töredezik, kiszárad...stb még hővédővel is.
7/12 A kérdező kommentje:
tudom!de nekem olyan semilyen így is a hajam....olyan göndör is meg nem is nagyon csúnya!
2014. jan. 17. 14:32
8/12 anonim válasza:
Attól még nem csúnya, mert göndör is meg nem is. Akkor lesz csúnya, ha majd rászoksz a vasalásra és tiszta száraz, töredezett lesz és a tövétől fog szakadni le a hajad.
Szerintem meg kellene tanulnod hogy mit használj rá. Használj göndör hajra való termékeket, használhatsz hajhabot is és diffuzoros hajszárítót.
9/12 anonim válasza:
fond be pár apró tincsbe,nagyon szép hullámos lesz reggelre:)
10/12 Atisbe válasza:
Ha van neki akkor lehet...később azt is megbánja hogy elkezdte..kivéve ha iskolába vonalzónak kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!