A göndör hajhosszabbítást ki lehet vasalni?
Szia, nekem hullámos hajam van és 5 éve viselek hajhosszabbítást, így elég sok tapasztalatom van a témában. A póthaj sajnos nem néz ki jól göndör hajból. Ennek az az oka, hogy sosem fogsz olyan póthajat találni, ami PONTOSAN úgy göndörödik/hullámosodik, mint a sajátod. A másik, hogy a hajkereskedések nem igazán árulnak göndör copfokat. Egy hajhosszabbítás akkor néz ki jól, ha nem látni, hol végződik a saját hajad, és hol kezdődik a póthaj. Egyik barátnőmnek gyönyörű göndör saját haja van, és valahol talált csodaszép göndör póthajat. De az összkép mégis elég kínos, messziről ordít, hogy hosszabbítása van, mert a vásárolt haj göndörsége, esése egyszerűen nem egyezik meg a sajátjáéval...a kérdésedre, hogy lehet-e egyenesíteni a póthajat, a válasz: nem csak lehet, de kell is. Össze kell vasalnod azt a részt, ahol a saját és a póthajad találkozik,mese nincs. Ha nem hiszed el nekem, majd magadtól úgyis rájössz. A haj alsó része persze lehet hullámos vagy göndör. Egy eredetileg göndör haj nyilván hajmosás után is göndörre áll be, még akkor is, ha kiegyenesítetted. A göndörségre úgy lehet ráerősíteni, hogy kis copfokba fonod be a hajad egy éjszakára.
Az én eredeti hajam hullámos, a póthajam is hullámos, úgy szoktam csinálni, hogy minden nap kiegyenesítem a saját hajamat addig a részig, ahol a póthajjal találkozik, a haj alját pedig hullámosan hagyom vagy begöndörítem. Mert amúgy nincs bajom a göndörséggel, csak az évek megtanítottak, hogyan kell viselni egy hajat.
Sajnos, mint látod, a hajhosszabbítás igényel egy bizonyos mértékű életmódváltást, és a költsége is elég magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!