Egy átlag lánynak mikor múlnak el teljesen a pattanásai? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
18 (lassan 19) éves vagyok, de még havonta egyszer kijönnek rajtam a pattanások, nem sok de látszik. Ez mikor múlik el teljesen?2014. jan. 9. 13:46
1/5 anonim válasza:
Átlagosan 20-21 évesen.De ez függ több tényezőtől.
2/5 anonim válasza:
"de még havonta egyszer kijönnek rajtam"
Ez? Majd ha belépsz a változókorba! A termékenységgel járó normális ciklikus hormoningadozás okozza.
3/5 anonim válasza:
Mindenkinél más. Sok embernél egész életében előfordulnak pattanások, ahogy írták, a hormonszint ciklikusan változik, és ez hatással van az ember bőrére. Viszont nem biztos, hogy csak ettől jönnek ki, hanem az érzékeny bőrtípusokon pl. smink, arckrém, testápoló, tusfürdő is kihozhatja (ezért érdemes mindenből vegyszermenteset használni), vagy okozhatja pl. gyógyszer, fogamzásgátló tabletta vagy esemény utáni, de akár ételtől is lehet.
4/5 anonim válasza:
amikor nem fogsz cukrot és zsírt zabálni:D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! ;) Zsírt neg cukrot nem zabálok, esetleg néha... de otthon főznek rám ezzel nem tudok mit tenni ;)
2014. jan. 11. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!