Tönkre teszem a hajam?
Eddig natúr kozmetikumokat használtam a hajamra, de apum többször megjegyezte, hogy mit csináltam, mert már nem olyan szép a hajam. Pár napja meguntam és vettem olyan termékeket amikben szilikon, parabén és parfüm is van. (Balea vanília illatú sampon, Herbal Essence barzsam,
Gliss Kur Hajregeneráló Balzsam) Ma a barátnőm meg is jegyezte milyen puha a hajam (eddig soha nem is volt ilyen puha és fényes). Ezek a termékek mennyire teszik tönkre a hajam? Nyugodtan használhatom őket? Félek tőle, hogy hiába lesz most szép a hajam, de pár év múlva meg kihullik a hajam. Még egy kérdésem lenne, hogy ha a hajamat befújom a Gliss Kur Hajregeneráló Balzsamjával és ez beszívódik meg minden és ha utána kivasalom a hajam akkor még a hatása megmarad?
csak az utóbbi időben jött be ez a szilikonmentes mánia, mint az élelmiszereknél a bio. ha nekem majd' 10 év alatt nem lett bajom a szilikonos termékektől most se fog ártani.
az egyetlen ami miatt kerülöm a hagyományos tusfürdőket és inkább mosakodókrémmel fürdök, hogy a sima tusfürdők úgy kiszárítják a bőröm, hogy utána nincs olyan testápoló ami hidratálná.
Szerintem válaszd azt ami a te hajtípusodnak megfelel és ami neked működik, akármi is van benn :)
Én 3 éve használok bio és szilikonmentes cuccokat, soha nem volt még ilyen szép és egészséges hajam mint most , plusz szépen bedúsult. DE! Nem mindenkinek válik be ugyanaz, ha neked valami nem működik, akkor ne erőltesd :) Mint ahogy nekem nem működik a szilikonos, mert műcsúszós fura tapintású hajam volt tőle, úgy ehet, hogy neked nem válik be a natúr.
Válasz ami neked jó , ne érdekeljen mi a "divat". Régen nem volt szilikon, aztán az lett a divat, majd jött a szilikonmentesség, most ennek a leszólása a divat. De elfelejtik, hogy különbözőek vagyunk-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!