Miért nincs a fiúknak oldalt haja? Mi ez a mostani frizuradivat?
Figyelt kérdés
Nekem az tetszik, ha van oldalt is hajuk, tehát nem ez az oldalt felnyírt, fölül hosszú haj... Ezt miért szereti annyi férfi? Lányok, nektek teszik?2014. jan. 11. 19:15
11/15 anonim válasza:
ha teljesen nincs haja, és felül egy szűk sávban van, az borzalmas...hirtelen ezt dobta ki a kereső 'páwa haj'-ra :D
-szörnyű..szerintem ez az a tipikus haj, ami neked nagyon nem tetszik
-viszont egy ilyen "undercut", amit ez a fodrász nyirat magának, szerintem jól néz ki, és akárhogy formálható könnyen egy kis wax-szal
12/15 anonim válasza:
Szerintem ez a mostani divat undorító. Nekem legalábbis nem tetszik. Legyen normális haja az embernek! 17L
13/15 Süle Dominik válasza:
Nèha én is felgumizom a hajam de csak akkor ha nagyon meleg van
14/15 Süle Dominik válasza:
Amugy nem igaz. Általában én teljesen levàgom a hajamat 1-esre
15/15 anonim válasza:
Mindig is ez volt a hosszabb fiú haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!