Miért nincs a fiúknak oldalt haja? Mi ez a mostani frizuradivat?
Figyelt kérdés
Nekem az tetszik, ha van oldalt is hajuk, tehát nem ez az oldalt felnyírt, fölül hosszú haj... Ezt miért szereti annyi férfi? Lányok, nektek teszik?2014. jan. 11. 19:15
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki jól. Swagas.
2/15 anonim válasza:
Ilyen a divat. Persze nem muszáj követni, főleg annak nem, akinek nem is előnyös.
4/15 anonim válasza:
A kép jó! Nekem az nem tetszik, amikor oldalt teljesen le van nyírva. De ezen a képen oldalt is van haja a fiúnak, csal felül hosszabb.
5/15 anonim válasza:
Nekem az nem jön be mikor oldalt kopasz felül meg van haja. Az meg szerintem már jobb amit linkeltél hogy oldalt rövidebb mint felül. Ízlések és pofonok. Ez olyan mint valakinek az jön be hogy egy lánynak van elöl fufruja van akinek az jön be hogy nincs fufruja.:)
6/15 anonim válasza:
Ez a mai divat leginkább a fiatalabbak körében. Párom fodrász és a barátai és a férfiak 99%, akiknek a haját vágja, ilyen hajat kért tőle.
Nekem a képen lévő oldalt rövidebb, felfele hosszabodó frizura tetszik, az viszont nem, amikor oldalt teljesen le van nyírva.
7/15 anonim válasza:
mert szeretik ha úgy néznek ki mintha megskalpolták volna őket... szerintem is ronda :D
8/15 anonim válasza:
A legtöbb kiscsávónak ilyen haja, nekem egy partfis jut róluk eszembe, a hideg kiráz. Az a baj, hogy az idősebb korosztály körében is ez terjed.
9/15 A kérdező kommentje:
:D Köszi a válaszokat! Addig még elmegy, amíg nem akar az is ilyen hajat, akinek totál nem áll jól. Például elálló kanál fülek esetén érthetetlen...
Én jobban preferálom a normál frizurát, amit kicsit össze lehet kócolni. :D
2014. jan. 11. 20:06
10/15 anonim válasza:
az undorító amikor oldalt teljesen le van nyírva. olyanok mint egy pemzli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!