Csajok! Tényleg nem szeretitek a fehér bőrt?
Figyelt kérdés
Valahogy nem értem ezt a mai divatot. Világosítsatok fel miért szebb szerintetek egy szolis barna bőr mint mondjuk a szép természetes hófehér?2009. nov. 29. 23:00
11/15 Zümy válasza:
én is imádom a hófehért bőrt;)
vhogy.nem vonzzanak a szolis,vagy alapból kreol bőrű pasik.
de igazából nem számít.
12/15 anonim válasza:
nekem tetszik a fehér bőr(:
igazából nekem is eléggé fehér.. de engem nem zavar... szerintem tökjó :D
14/15 anonim válasza:
A természetes. Ha valaki fehér bőrrel születtik az a szép. Ha valaki természetesen barnával az a szép. Szerintem szép a fehér bőr. Olyan babás misztikus,modelles, ártatlan. De ha valakinek természetesen bana a bőrre az is szép mert olyan temperamentumos.
15/15 anonim válasza:
imádooom a fehér börü pasikat.valami nagyon megragad bennük.sajna nagyon ritkán látok fehér börüt:(
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!