Jövő héten kozmetikushoz megyek, mit fog velem csinálni? Fiú vagyok.
Micsoda kérdés!
Hát amit kérsz! :)
Tisztítás (azaz agyonnyomorgatja, töri a bőrödet, hogy hetekig gyógyuljon utána), gyanta...stb. Honnan tudjuk, miért mégy?
Bocsi... elfelejtettem leírni. Arckezelésre megyek. Tisztítani miteszereket plusz kicsit valamit kezdjen a problémás arcbőrömmel. Hátha tud segíteni rajta mert egyszerre zsíros és száraz főleg így télen.
Igazából arra lettem volna kiváncsi h mennyi ideig tart egy ilyen kezelés, nagyon szenvedős-e, kell e a kometikussal beszélgetni közben, kell e mondani h mit kérek v ő ránéz az arcomra és tudni fogja.
El kell mondani, hogy mit szeretnél, nem tudja magától :D
Másfél óra max. Először lemossa az arcodat tonikkal, radirozza, gőzöli, aztán kinyomja a mitesszereket és a pattanásokat ( ez a rész a fájdalmas benne, de tűrhető ), majd lefertőtlenit és feltesz egy regeneráló pakolást.
Személyfüggő,de szerintem tuti beszélgetést fog kezdeményezni, hogy neki és neked is gyorsabban teljen az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!