Hol tudnék venni olyan vaddisznósörtés hajkefét, amelyben nincsenek egyáltalán műanyag szálak?
Valamelyik megnéztem a hajkefe sörtéit és láttam, hogy fele ilyen, fele olyan :/ Van amelyiknek világosabb a vége és elvékonyodik egy kicsit, gondolom az azok a sörték, és van olyan, amelyik ugyanolyan vastag, kemény, fekete színű (ez a műanyag gondolom én).
Utánaolvastam és sokan jártak így. Ők meggyújtották a "sörtét" és úgy jöttek rá, hogy nem azt kapták, amit szerettek volna.
Na ezt jól megmondtam :D Bocsi :D
Tehát:
Valamelyik nap megnéztem a hajkefe sörtéit és láttam, hogy fele ilyen, fele olyan. Van amelyiknek világosabb a vége és elvékonyodik egy kicsit, gondolom azok a vaddisznósörték, és van olyan, amelyik ugyanolyan vastag végig, kemény, fekete színű (ez a műanyag).
Utánaolvastam és sokan jártak így. Ők meggyújtották a "sörtét" és úgy jöttek rá, hogy nem azt kapták, amit szerettek volna.
Gyújtsd meg te is!
Az enyém is úgy néz ki, mint amit leírtál, de teljesen eredeti, nincs benne műanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!