Hogyan tudnám műanyag hajcsavaróval begöndöríteni a hajam? Lent!
Figyelt kérdés
Kb. lapockáig érő full egyenes hajam van. Kicsit már unom, úgyhogy vettem hajcsavarót. Azt hittem, ez is legalább olyan hosszú ideig (majdnem 1 hét)meg fog maradni mint a fonás, de tévedtem. Alig látszik valami változás, pedig úgy is alszom. Ha már megvettem, szeretném is hasznosítani és nem szeretném sütni a hajam. Valami ötlet? Fontos2013. febr. 18. 14:49
1/4 anonim válasza:
Hajhab, vizesen csavard be és úgy szárítsd be aztán rá spray. Hogy mennyire látványos a végeredmény az attól is függ, hogy mennyi hajat fogsz be a csavaróba, mekkorák a csavaról, stb. Milyen csavaród van?
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem közepes. Meddig maradna így?
2013. febr. 18. 16:47
3/4 anonim válasza:
Attól is függ mennyire dobja le a hajad, de garantálom, hogy hajsütővassal se marad majd meg 1 hétig úgy.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem is marad, csak fonással. De sütni nem szeretném.
2013. febr. 18. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!