Festessek hamvasszőkére vagy inkább vissza sötétre, esetleg varrassak hosszu szőke hajat?
Figyelt kérdés
Fekete hosszu hajam volt, változatosságra vágytam, először rövid majd szőke lett. De nekem nem tetszik. Nem lett narancssárga vagy csunya mert előtt nem volt festve a hajam és első nekifutásra szép szőke lett de nagyon idegen.
Szóval próbálkozzak még, és festessem hamvasszőkére a mostani naturszőkét?Vagy ha már ugyis ki lett szőkitve nehogy már potyára szőke lettem, rakassak hosszzu szöke hajat, vagy ha ugysem tetszik magamnak pokolba a szőkitéssel fessem vissza sötétre?
2009. nov. 29. 13:04
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne varrass, akár milyen jól megcsinálják, nekem nagyon visszataszító, meg mű hatása van. Mit szólnál mondjuk egy kellemes csokibarnához?:) Vagy esetleg melírhoz a szőke hajadba? Sztem az is klasszul nézne ki.;)
2/3 anonim válasza:
Szerintem se varras, nagyon gáz, hogy valaki másnak a "testrésze" (vagyis a haja) van rajtad, hiszen nem szorulsz rá, ez nem szívátültetés. És az első válaszolónak igaza van: abszolút természetellenes, nem szép. Ráadásul már kezd kimenni a divatból (szerencsére). Azt írod, hogy rövid a hajad, szerintem egy rövid hajnál simán bevállalható a hamvasszőke. De ha korábban fekete voltál, akkor akár visszaválthatsz sötét színre is. Én voltam hamvasszőke, az a tapasztalatom vele, hogy csak a rövidebb frizuráknál (max vállig érő haj) igazán szép, de akkor nagyon szép tud lenni! :)
3/3 anonim válasza:
több féle szőke árnyaltú melír, világosabb és sötétebb is legyen benne a mostani hajszinnél sz nekem pl bejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!