Létezik olyan fodrász aki azt csinálja a hajammal amit kérek és nem önkényesen levágja?
Biztos,hogy létezik,csak jól bujkál:/
Én 2 évig növesztettem,mindenki ajánlgatott egy fodrászt,hogy milyen jól dolgozik,vittem neki képet,"igen,simán megtudom csinálni",valami hasonlót össze is hozott,csak éppen laza 15centivel volt rövidebb mint amit akartam...
Az enyém mindig annyit vág, amennyit kérek, mondjuk nagyon egészséges a hajam is, szóval 1-2 centitől többet nem is kell vágni :) Sajnos nem Budapesti :/ De a lényeg, hogy vannak, akik annyit vágnak.
Amúgy attól mert elviszel egy képet és ő levágja úgy, ahogy a rajta lévő csajnak van még természetesen máshogy fog állni a hajad :) hiszen mindenkinek más a hajtípusa, máshol vannak a forgói, máshol dúsul a haja stb.
De tényleg léteznek ezek a gyorstalpalós kétbalkezes szerencsétlenségek is, akik nagyon e tudják szúrni :/
Ne is mondd :( volt egy kedvenc fodrászom, de külföldre ment, azóta se találok normális fodrászt, pedig ő tényleg annyit vágott, amennyit akartam..
Jövőhéten megyek egy újhoz, akit ajánlottak, ha beválik, megírom:D már előre félek tőle :-/
Tesómnak pont az ellenkezőjével volt a baja. Derékig érő haja volt, és ilyet akart:
Egy fodrász sem akarta egyből levágni, szinte az összes "előbb csak vállig, aztán meglátja, hogy akarja-e tovább". Ez milyen logika? Kap egy hajat, amit nem akar, és gondolkodjon, hogy akarja-e, amit akar???
Aztán találkoztam egy fodrásszal, aki pont azt mondta, hogy a magyar nők mennyire nem mernek rövid hajat hordani, és hogy így nem tud kreatívkodni. Na, ő egyből levágta neki, és pont olyanra, amilyet akart. Azóta már pixie hajat is csinált neki.
Az a baj, hogy ő is külföldre készült, nem tudom, hogy végül kiment-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!