Ha a hajamat befestem vörösre, a szemöldökömet is fessem?
szerintem egy kicsit érdemes lenne másmilyenre befesteni. sokan le fognak róla beszélni hogy ne fesd, de szerintem sokkal szexibb, mint hogy feketén hagyod a hajad pedig élénk.... én azt csináltam, hogy amikor itthon festettem a hajamat, akkor a szemöldökömre is tettem fogpiszkáélóval csíkokat, így a vörös a szemöldökömben is benne volt, de nem dominált... nem volt feltűnő mégis jobb volt az összhatás. (ne izéljetek, hogy hajfestékkel festettem a szemöldököm. add1:kozmetikusok is azzal csinálják, csak jól titkolják. add2: a szemöldök szőr összetétele ugyan az mint a hajé, sőt még ellenállóbb, szóval csak baj akkor lehet ha igénytelen az ember és nem figyel oda...)
De én inkább azt ajánlom, hogy vegyél egy jó szemceruzát (vöröses árnyalattal, mint a hajad). Ne sajnáld rá a pénzt, mert egy szuper kelléke lehet a sminkcuccaidnak. :) ha vízálót veszel nem kenődhet el izzadás közben, kitart és baromi elegáns hatást kölcsönöz.
Megnéztem a lányt, nagyon világos, valószínűleg "tavasz". Neki rosszul is állna a sötét szemöldök.
Viszont nézd meg Karen Gillan-t vagy Isla Fisher-t, nekik pl. sötét a szemöldökük, és nem néznek ki furcsán.
Szerintem ha te nem vagy ennyire "átlátszó", és sötét a szemed (barna, sötétkék, sötétzöld), akkor hagyhatod úgy, ahogy van. Ha befested, tök furcsán fog kinézni, na az lesz feltűnő.
Inkább vegyél olyan szemöldökpúdert, amit szőkéknek ajánlanak, annak világosbarna színe van, és azzal húzd ki a szemöldököd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!