Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha befestem egy kicsit sötéteb...

Ha befestem egy kicsit sötétebbre a hajamat, akkor az nagyon meglátszik?

Figyelt kérdés
Sulimban tilos a hajfestés de én szeretném befesteni, viszont arra gondoltam hogyha csak 1-2 árnyalattal festem sötétebbre, akkor azt nem nagyon veszik észre. Valahogy megoldhatom? Fontos lenne. Köszönöm előre is! Vagy van valami olyan dolog, amivel be lehet festeni a hajat (festéken, színezőn kívül)?
2013. szept. 13. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hennát-cassiát-indigót használni. Ezek növényporok, keress rá a hennaforhairen h milyen színeket lehet vele elérni. Természetesebb hatású, mint a festék, viszont nehéz eltalálni az árnyalatot.
2013. szept. 13. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Szerintem nyugodtan befestheted egy-két árnyalattal sötétebbre, lehet észre sem veszik majd. Másrészről ha nem kékre fested, hanem pl. normális barnára, akkor az szerintem nem nagy dolog. Plusz ez nem olyan, mint a körömlakk, hogy rád szólnak, hogy holnapra mosd le... :D Én befestetném, ha nagyon akarnám, durva lenne ha ilyesmi miatt mondjuk osztályfőnökit adnának vagy ki akarnának rúgni a suliból (nem hiszem, hogy megtehetik). :D

De szerintem beszéld át anyukáddal, nővéreddel vagy valakivel, hogy érdemes-e. Ha most befested, akkor utána már mindig kell vele foglalkozni, mert ha látszik a lenövés az biztos feltűnő lesz. A hennát megpróbálhatnád, de sajnos sokaknak vállalhatatlan színű lett tőle a haja és még rá sem tudott rendesen festeni utána rendes festékkel. Illetve érdemes átgondolni, hoyg van-e értelme az egésznek, ha csak pár árnyalattal sötétebbre festetnéd, ami nem is annyira észrevehető. Mármint ha mondjuk szőke lennél és feketét akarnál, mert te úgy éreznéd jól magad, az más. De így, hogy gyakorlatilag ugyanúgy fogsz kinézni, szerintem totál felesleges macera.

2013. szept. 14. 00:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy nagyon kiakadnának, de szerintem nem éri meg pár árnyalattal sötétebbre. Utána csak a baj van vele, a lenövést festeni kell, a hajadat ápolni, stb.

Nekem szerencsére se a pirosból, se a kékből nem volt probléma, de ha a sulidban tilos a hajfestés, akkor nem tudom, megéri-e.

2013. szept. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!