Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan, hogy online frizura...

Van olyan, hogy online frizura tanácsadás?

Figyelt kérdés
nagyon elegem van már a hajamból, sose tudom, hogy mit csináljak vele. Esetleg van olyan oldal, hogy elküldöm a képemet és a fodrász megmondja, hogy milyen haj állna jó, és milyen nem ?
2013. dec. 29. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy van ilyen, kénytelen leszel velünk beérni, ha nincs kedved elmenni a fodrászhoz.:)
2013. dec. 29. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ezt a hangnemet. Jó lenne, ha ismeretlenül nem sértegetnél így. Ahol lakom nagyon rossz fodrászok vannak, 30km-t kell utaznom, hogy mehessek normális fodrászhoz, ami sok pénzbe kerül.

Ha meg nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne is válaszolj. Nem kioktatást kértem, hanem rendes választ.

2013. dec. 29. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Legyél kopasz
2013. dec. 29. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak a neten olyan oldalak, ahol vannak különféle szakértők, pl. fodrászok is. Lehet tőlük kérdezni, persze nem rögtön kapsz választ. Némelyiknél olvastam olyat is, hogy fénykép alapján megmondta, mit tanácsol.
2013. dec. 30. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2013. dec. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!