Mivel lehet a legjobban belülről táplálni a hajat?
Érdemes kipróbálni a das gesunde plus hajvitamint, mert nem drága, de hatásos. A dm-ben lehet venni, 1000 Ft körül van a 2 havi adag. Egyébként pedig nagyjából azok vannak benne, mint a drágább társaiban. Nekem elég jó volt ez a vitamin, én szerettem.
Próbáltam már a Biovanne plust is, ennek a 3 hónapos kúrának pont most lesz vége. A hajam sokkal gyorsabban nő, már alig hullik, erős, egészséges. A körmöm szintén erősebb, és egészséges lett. A bőröm is szebb valamelyest, bár ezen nem tapasztaltam túl sok változást. Szóval, a Biovanne plus is jó, mert vannak benne olyanok is, amik pl. a dm-sben nincs, de úgy gondolom, érdemes először a das gesunde plus termékét kipróbálni.
A krémmánián egyébként ezekről is olvashatsz véleményeket, ami talán segít a döntésben. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!