Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehet a legjobban...

Mivel lehet a legjobban belülről táplálni a hajat?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy az utóbbi 3-4 hónapban átestem 3 antibiotikumkúrán, és 5x volt begyulladva a mandulám, két hete ki is szedték. Észrevettem, hogy hullik a hajam. Nem is nagyon törődtem vele, mert hogy napi 100 szál normális, majd biztos elmúlik, lehet az évszakváltás is közrejátszik benne... De tegnap voltam fodrásznál, és ő is mondta, hogy nagyon hullik, szedjek rá valamit, ami belülről táplálja. Olvasgatok a neten mindenfélét a Biovanneról és társairól, de nem tudom, hogy 16 évesen szükségem van-e szépségbogyókra!? Szóval tanácsot szeretnék kérni, hogy ilyenkor mi a legjobb. Előre is köszönöm a segítséget! :)

#hajhullás #szépségvitamin #belső táplálás
2013. dec. 29. 08:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Érdemes kipróbálni a das gesunde plus hajvitamint, mert nem drága, de hatásos. A dm-ben lehet venni, 1000 Ft körül van a 2 havi adag. Egyébként pedig nagyjából azok vannak benne, mint a drágább társaiban. Nekem elég jó volt ez a vitamin, én szerettem.

Próbáltam már a Biovanne plust is, ennek a 3 hónapos kúrának pont most lesz vége. A hajam sokkal gyorsabban nő, már alig hullik, erős, egészséges. A körmöm szintén erősebb, és egészséges lett. A bőröm is szebb valamelyest, bár ezen nem tapasztaltam túl sok változást. Szóval, a Biovanne plus is jó, mert vannak benne olyanok is, amik pl. a dm-sben nincs, de úgy gondolom, érdemes először a das gesunde plus termékét kipróbálni.

A krémmánián egyébként ezekről is olvashatsz véleményeket, ami talán segít a döntésben. :)

18/L

2013. dec. 29. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
mct olaj (kókuszolaj), zselatin, MSM, biotin, cink
2013. dec. 29. 09:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan szedhetsz kimondottan hajra való vitaminokat, mert neked az elmúlt időszak elég betegesen telt, így nem lehet gond a plusz vitamin bevitel. Amit még javasolni lehet, függetlenül a betegségtől, a sok víz fogyasztása naponta. Nekem az utóbbi másfél évben úgy jött ki a lépés, hogy sokkal több vizet iszok, mint előtte. A hajam alapból száraz és könnyen is törik, de ennek ellenére sokat javult az állapota és meg is nőtt, hála a víznek.
2013. dec. 29. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!