Hogyan tehetném egészségesebbé a hajam?
Nagyon régóta szeretnék szép, hosszú, egészséges hajat, de világéletemben, rövid volt, vékony szálú, kevés, töredezett. Ha levágatom az eltört részt, akkor is olyan furcsa (kicsit hullámos), szanaszét áll a vége, mintha nem is lett volna levágva. :( Nem tudnátok valami praktikákat mondani amitől szép lehetne? (valami ilyesmi: http://www.youtube.com/watch?v=lQCZOCsgu5s szerintem gyönyörű haja van egyenesen is és göndören is)
Az enyém volt már párszor festve, de az régen volt, azóta nem is vasalom, nem szárítom, hordok sapkát rá, és a Gliss Kur száraz hajra való permetjét használom mosás után.
Valami egyéb praktikák amiktől szebb lehet? Egy kicsit egységesebb, egészségesebb.
hajpakolásokat tudom ajánlani. ricinus, argán és olíva olajos. én szoktam még hajolajakat is kenni a végére még törölköző szárazon szárítás előtt(kallos elixír és az új piros flakonosat használom nyáron meg a balea after sun-t) és vettem még balea best age elixírt párszáz ft-ért.
nekem ezek használnak, pedig 6 éve vasalom, mosom majd' minden nap, vagy 5 éve van festve is kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de legutóbb szétszőkítettem a hajam és csodálatosan rendbe rakták ezek.
Én nem pontoztam le senkit, köszönöm mindenkinek a válaszát.
Utolsó, ha Rám éretted, hogy "gyökér" (mert azt hittem én pontoztalak le) hát nem ártana kicsit körültekintőbbnek lenned. Büszke lehetsz magadra, még az sem tűnt fel, hogy még meg sem néztem a válaszokat, csak most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!