A hétköznapi ételeket hogyan tehetném egészségesebbé?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl. a cukor helyett édesítőt használok. A lisztet lehet zabpehelyliszttel heyettesíteni? Ti hogy csináljátok?2013. szept. 29. 18:25
1/2 anonim válasza:
Lisztet zavpehelyliszttel helyettesíteni? Legalábbis egyes ételeknél biztos lehet, nekem nem az finom, plusz ugyanúgy szénhidrátban gazdag (nem "rossz" a szénhidrát, de én szeretem csökkenteni, főleg, hogy fogyni akarok s úgy gondolom, az nekem jobb út), én olajos magot használok.
Az édesítőszerrel nem feltétlenül lesz egészségesebb az étel, attól függ, melyiket használod.
2/2 anonim válasza:
Azt szoktam írni: kenyér helyett saláta, liszt helyett tök...
Így lehet helyettesíteni. De egyébként ha nem lennék ekkora humor-herold, írhattam volna azt is, hogy búzaliszt helyett lenmag- és tökmag lisztet használnak. Drágább mint a zabliszt, viszont jobbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!