Sötét barna a hajam, és világos vagy akár szőkés hajat szeretnék, hogyan tehetném meg festés nélkül?
Keress egy antik olajlámpást és dörzsölgesd, hátha előjön belőle egy dzsinn, és kérd ezt tőle.
Festékkel sem fog menni. Szívatni is kell a hajat ahhoz, hogy világosabb legyen. Megfelelő ápolás mellett, normális FODRÁSSZAL csináltatva nem megy teljesen tönkre a hajad jó esetben. Otthoni csináldmagad trükkökkel csak szétszárítod és tönkreteszed a hajad, ráadásul hatása se lesz. Szőkíteni meg inkább ne ess neki otthon, akkor se sok hajad marad.
Festéket festékkel nem lehet világosítani!
Amit most nagyon tudok ajánlani neked,az az aszkorbinsavas hajvilágosítás. Természetes,nem roncsol,és nem foltosan hanem nagyon szépen egyenletesen eltünteti a sötét színt a hajból.Utána viszont számolni kell vörös árnyalattal.De legalább úgy majd rá tudsz festeni!
Recept:
1 ek aszkorbinsav
a szokásos samponod,amiből persze most sokra lesz szükséged,hogy szépen betudd fedni tincsenként az egész hajadat. A fejbőrödre nem muszáj tenni,de rosszat nem teszel vele ha oda is kerül.
Kb 1 órán át hagyd a bedunsztolt fejeden.
Utána jó alaposan öblítsd le,és tegyél a hajad hosszára valamilyen olajos pakolást,és azt is hagyd rajta mondjuk fél óráig,vagy ha nem szeretnéd,akkor legalább jó alaposan balzsamozd be a hajadat. Nem károsít meg semmi,de hajtípustól függően sprőddé teheti,ezért van szükség ezekre az utólépésekre(de sok olyan tapasztalat is van,hogy elképesztően puhává varázsolja a hajat).
Haj függő,lehet hogy már elsőre teljesen kiszedi a sötét színt a hajadból,de lehet hogy 2-3x is meg kell majd ismételned a műveletet.
Szerintem egy próbát mindenképpen megér,semmit sem veszítesz vele.
Én ha minden igaz holnap próbálkozok meg vele,bár nekem gyógynövénnyel van ,,festve" a hajam,de ha gondolod majd leírom a saját tapasztalatomat is.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!