Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segit ha 2-3 cm-t vagok a...

Segit ha 2-3 cm-t vagok a hajam vegebol? (bovebben lent)

Figyelt kérdés

Kb.10 cm van eltorve a hajam de nem akarok annyit levagni mert sajnalom,hanem minden honapba 2-3 cm-t vagy 5 cm-t.

Es emelett hasznalom a dabur amla olajt!!!

2013. dec. 13. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Ami eltört az nem fog helyrejönni, sőt folyamatosan tovább törik. Ha most levágatsz 5 centit picivel jobb, de ugyanúgy tovább törik majd felfelé és megint ott lesz egy 10 centis roncsolódás.

Vágasd le mindet, mert a töredezett haj igénytelen és rossz látvány és utána tisztalappal kezdve kezd el használni a dabur olajat :) Hidd el sokkal szebb a rövidebb de egészségesebb :)

2013. dec. 13. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább vágasd le a 10 törött cm-t egyben, pár cm-vel semmivel sem vagy előrébb és tényleg csak tovább fog törni:s
2013. dec. 13. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem leszel semmivel sem előrébb, csak magadat szívatod meg. Ha levágatsz 3 centit, marad 7.. az is folyamatosan fog felfele töredezni és mire megint vágatnál, megint el lesz törve legalább 10 centi.. egy körforgásba kerülsz.

Jobban jársz, ha most levágatod azt a 10 centit és utána már csak mindig elég lesz 1-2 centit levágatni frissitésként.

Én is így jártam, csak nekem az alsó 20 centi volt törött. Mióta le mertem vágatni, azóta sokkal szebb és nagyon gyorsan vissza is nőtt, mert nem volt mi letöredezzen.

2013. dec. 13. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!