Mondanátok pár szót a ricinus olajról?
Esetleg ha valaki már használta, elmondaná a tapasztalatát? 14 éves vagyok, és borzasztóan hullik a hajam. A fodrászom szerint az őszi hajhullás miatt van.. De nemhinném, mert ez nagyon durva, csomókba hullik. Attól
félek egyszer elfogy. Na és a lényeg az, hogy a ricinus olaj lehetne rá megoldás? Szerintetek kipróbáljam?
Ha nagyon hullik a hajad,menj el mindenképpen vérvételre, mert durva betegségek hátterében is állhat.
Egyébként a ricinus olaj nem hinném,hogy megoldja a problémádat, mert hát az rendben van,hogy erősíti a hajat, de az csak kevés haj hullása esetén jelent gyógyírt, ha ennyire krónikusan hullik, akkor maximum csak kis mértékben tudja csökkenteni.
Ettől függetlenül szerintem használhatod, mert jót tesz a hajnak mindenképpen, tényleg hatásos (ezt saját tapasztalatból mondom)
Egyébként, ha beírod google-be akkor nagyon sok dolgot találsz róla, érdemes keresgélni
Inkább glicerin.
De menjél vérvételre!
Nem kell félni én minden hónapban járok és eddig egyszer sem fordult elő!
Egyébként is ritka esetekben van ilyen:)
Vérvételre előbb utóbb menned kell. Nőkét pl. fogamzásgátlót, hüvelygyűrűt csak vérvétel után írnak fel. Ráadásul ha egyszer terhes leszel, elkerülhetetlen dolog. Plusz alapból érdemes megnézetni hogy áll pl. a vércukor, vas szinted, hiányt szenvedsz-e valamilyen vitaminból. Lehet a probléma ilyen jellegű, de súlyosabb problémák tünete is lehet.
Így télen vigyázz rá, hogy mindig legyen sapka a fejeden odakint.
A ricinus olajról annyit, hogy használ, de elég sűrű, így keverd el valamibe (pl. balzsam).
szorítunk, azért majd írd meg az eredményt, kíváncsiak vagyunk!
Ja és egy tipp: igyál jó sok folyadékot (tényleg amennyit csak tudsz), mert akkor jól megduzzadnak a vénáid, és nem fordul olyan elő,ami a nővéreddel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!