1/2 anonim válasza:
A ricinus olajat csak a szempillámra és a szemöldökömre használtam,nem sok eredménnyel,kicsit puhák lettek a szempilláim tőle de ennyi. Hajra nem mertem használni,mert nehéz kimosni,inkább az olívaolaj,az nekem jobb.
A Bánfi szeszt is használtam egy időben,sok kis babahajam lett tőle,de durva száraz sprőd,fénytelen lett a hajam,ráadásul a színét is fakította. Ellenben ha a bőrömet megfogja a hajfesték,ez kiválóan eltünteti.
2/2 anonim válasza:
Az nem Bámfi, hanem Bánfi!
A ricinusolajtól szép fényes lett a hajam, jól hidratált, viszont iszonyatosan sok hajam kijött tőle, ezért abbahagytam.
A Bánfi hajszesztől szintén hullott 2 hónap után a hajam és kiszárította teljesen a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!