Bánfi hajszesz és sampont, ricinus olaj, melyik segít jobban és hogyan kell használni? Részletes válaszokat kérlek, többi lent!
Figyelt kérdés
Ricinust mostanában használom, el is akartam kezdeni, de megláttam azt a negatívumot, ami sokótoknál előfordult, mégpedig a fokozott hajhullás, ami előtte nem volt. én fél évet vasaltam a hajam, az egész nyár alatt se vasalva, se szárítva nem volt, sajnos szeptembertől hidegebb lett, mindkettőt újrakezdtem. pakolást a rossmannból használok a gránátalmásat, ill. syoss hővédőt és ezt a ricinust ugye. váll alatt ér a hajam és egy kicsit szálkás. help me! marha fontos lenne, mert hosszú haj az álmom! utoljára januárba volt vágva vagy 5 cm és augusztusban 3 körül. köszi előre is! :) nem tudom, hogy hogyan beszélhetném le magam TELJESEN erről az egyenesítési mizériáról!2013. dec. 12. 19:04
1/4 anonim válasza:
Vasalàs helyett inkább szàrìts be. Egynesìteni is tudod meg csinálhatsz kicsit dùsabb hatàst. Csak egy körkefe hajszàrìtò meg nèmi gyakorlás kell hozzà. :) A beszàrìtott haj szerintem sokkal szebben mutat mint egy szög egyenes. Nekem az olyan slamposan hat.
2/4 A kérdező kommentje:
ez igaz. :) próbálkozni fogok vele, köszi! :)
2013. dec. 13. 21:33
3/4 anonim válasza:
Én augusztus végén vettem 2üveg bánfi hajszeszt(ami egy hete fogyott el) ,azóta 2-3 cm-t nőtt a hajam, és egyáltalán nem hullik. Az elején jobban hullott,mint mielőtt megvettem, de ez 2-3 héten belül abbamaradt. A hajszesz mellett ugyanúgy vasalom a hajam, és ez nem befolyásolta a növekedést nekem. :) Én csak ajánlani tudom!!
4/4 anonim válasza:
én mindkettőt használtam, persze nem egyszerre. Először a bánfi hajszeszt használtam, nem mondom, hogy nem nőtt a hajam, de látványos változás nem történt, aztán elkezdtem használni a ricinus olajat kb. 2 éve vállig érő hajjal. A 2 hónapban már sokan mondták, hogy mennyit nőtt a hajam, talán 2 üveggel használtam el, sokkal egészségesebb, fényesebb lett a hajam. Most derékig érő hajam van, és 3-4 havonta azért vágatok belőle. Csak ajánlani tudom, mert azt hittem, hogy soha nem lesz hosszú hajam.
De azt javaslom, hogy próbáld ki mindegyiket, egyén kérdése, hogy melyik válik be. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!