Használhatom egyszerre a ricinus olajat és a Bánfi hajszeszt?
A ricinus olaj inkább csak hajhullást fog okozni, annak semmiféle jó hatása nincs a fejbőrre. Hajvégekre meg kókuszolajjal többre mennél.
Hajszesz jó lehet, bár a Bánfinál vannak jobbak is.
Én január végén kezdtem a Bánfi hajszeszt használni, nem használok semmi mást, csak ezt és sokkal egészségesebb, dúsabb és erősebb lett tőle a hajam. 2-3 hete voltam fodrásznál egy kis tavaszi megújuláson és csak csodálkozott a fodrászom, hogy mennyire hosszú, dús, erős a hajam. Nekem bevált, én ajánlom!
A ricinusolajat pedig csak úgy tudom elképzelni, hogy a hajhosszra teszed, hogy ápold a hajad. Mondjuk a Bánfi mellett kell is, mert hiába csak a fejbőrbe masszírozod, nagyon ki tudja szárítani a hajat.. Nekem legalábbis nagyon kiszárította, ezért muszáj használnom balzsamot és pakolást is. Nekem egyébként a ricinusolaj nem vált be hajnövesztés céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!