Ricinus olaj, bánfi hajszesz vagy kókusz olaj melyik hatásos?
Nekem mind a 3 bevált. A ricinusolajtól puha, fényes, dús lett a hajam és jobban is nőtt, szintúgy, mikor a bánfit is használtam, csak attól kicsit szárazabb lett a hajam. A kókuszolaj pedig szintén nagyon puhává, selymessé és fényessé teszi a hajamat. Én mind a hármat tudom ajánlani. Elégedett voltam velük és azt nyújtották, amit ígértek.
Köldökig ér a hajam.
En a szaga miatt keverem a ricinust a kokusz olajjal, sot meg oliva olajat is rakok bele, attol jobban kenheto.
Oszinten? En semmi valtozast nem latok, talan nem hasznalom eleg regota vagy eleg rendszeresen.... Artani nem art, az biztos.
szia!
úgy néz ki, hogy ez egyénfüggő, de nekem nagyon is bevált a ricinusolaj. tavaly augusztusban kezdtem el használni, három hónapig, hetente egyszer, egy órára. amikor elkezdtem, a hajam a vállam fölé ért, három hónappal később majdnem a lapockámig. utána szüneteltettem és most újra nekilátok egy három hónapos kúrának, de ezúttal én mandula-, és kókuszolajjal keverem, hogy ne legyen annyira tömény.
sok jót olvastam mindkét másik olajról. ma használtam először a pakolást és mondhatom, a hajam sose volt még ennyire puha. az előtte száraz hajvégeim épp annyira selymesek lettek, mint a többi. sok reményem van benne, de ezt jobb, ha magadnak tapasztalod ki te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!