Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akne után maradt apró hegeket...

Akne után maradt apró hegeket mivel lehetne eltüntetni?

Figyelt kérdés
Szerencsém volt tini koromban, mert "genetikailag" nem voltam pattanásos, azonban egy nemrégiben történt gyógyszeres kezelés miatt borzalmassá változott az arcom. Hosszú hónapok munkája után a gond szépen megszŰnt, de apró hegek maradtak az orromon, és a járomcsontom alatt. A kozmetikusom szerint ezt már csak lézerrel lehet helyrerakni, de én más megoldást szeretnék keresni. Tudtok valamit ajánlani??

2013. dec. 12. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem,igaza van a kozmetikusodnak.Ezeket már nem lehet máshogy.
2013. dec. 13. 06:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen azt hallottam, hogy ha a kozmetikai kezelések után heges marad, akkor az már régen rossz, szóval nem nagyon akartam adni erre a véleményre...
2013. dec. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!