Pattanás utáni hegeket, hogy tudnám minél hamarabb eltüntetni?
Figyelt kérdés
Pattanásaim után mindig nagyon heges lesz az arcom, elég csúnya és nem tudom mit tehetnék, hogy eltűnjenek, vagy ha nem is akkor legalább elhalványodjanak. Ebben szeretnék segítséget kérni. A válaszokat előre is köszönöm.2013. aug. 12. 10:05
1/4 anonim válasza:
Cska hámlasztással. Otthon használhatsz hetente 1-2 alkalommal bőrradírt és minden nap nap körömvirágkrémet, nekem ez eddig nagyon bevált. Kozmetikusnál persze vannak jóval hatékonyabb módszerek is amik gyorsabban hatnak.
2/4 anonim válasza:
Nem otthoni módszerből ott van a kémiai vagy gyümölcssavas hámlasztás, mikrodermabráziós kezelés, mély hegekre dermaroller. Aztán vannak ugye különböző krémek pigmentfoltok ellen. Én most a Balea Dunkle Flecken Aufhellert néztem ki, ez nem drága, de hátha beválik. Otthoni módszerből is van pár. Különböző olajokat lehet használni rá (pl. csipkebogyóolaj, E-vitamin olaj, stb.), állítólag a nyers krumpli leve is jó rá, méz, aloe. Én amivel most is próbálkozok, az a citromlé+szódabikarbóna kombó. Elég erős, de nekem kicsit halványodtak tőle a foltok. Vágok egy pici, vékony szelet citromot, teszek rá egy adag szódabikarbónát, kicsit megnyomom a citromot, hogy levet eresszen, ettől felpezseg rajta a szódabikarbóna, és ezzel dörzsölöm át az arcom. Rajtahagyom amíg megszárad, utána lemosom langyos vízzel. Kicsit csíphet.
3/4 anonim válasza:
Sudocrem, Neogranormon nagyon jó a frissebb hegekre.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2013. aug. 12. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!