Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel lehet eltüntetni a...

Mivel lehet eltüntetni a pattanásból megmaradt hegeket?

Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 17:21
 1/4 anonim válasza:
Szerintem semmivel. Sok ilyen arcú embert látni (legalábbis eddig csak fiúkon vettem észre) és szerintem egyáltalán nem gáz.
2013. máj. 11. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Patikában lehet kapni ilyen krémeket.Menj be és kérj bátran hegeltüntető krémet az arcodra a pattanásokra. Többféle van,többféle árban,1000 és 15000 között.
2013. máj. 11. 17:48
 3/4 anonim válasza:

A krémek sajnos nem hazsnálnak, ha valódi hegekről van szó.

Viszont jó hír, hogy van megoldás. A rossz, hogy nem olyan mókás a kezelés.

Ez a mélyhámlasztás ami kifejezetten erre való. Lényegében belemasszíroznak a bőrbe mindenféle anyagot amitől a felső bőrréteget ,,leradírozzák" és közben olyan anyagokat juttatnak a bőrbe ami serkenti az új réteg növekedését.

Egy égő csípő érzés ami inkább kellemetlen mint fájdalmas.

Ehhez kezelés sorozatra van szükség amit néhány hetente végeznek és döbbenetes eredményt 8-10 alkalommal érhetnek el. (ez igazán csúnya bőr esetén van ha nem olyan ,,vészes akkor már az első alkalommal is boldog leszel az eredmény láttán). Kb egy alkalom 3ezer ft. De ez szalon függő. Mindenképpen erre képzett kozmetikust kell keresned a feladatra.

Érdemes olyankor megcsináltatni amikor 1-2 hétig nem kell utcára menned, mert ugyan úgy mint amikor kinyomkodnak egy ideig apró sebecskéket fogsz tapasztalni és ettől kifejezettem piros is lesz az arcod egy rövidebb ideig.

Viszont ez után tényleg megoldódik a problémád...

2013. máj. 11. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:
MIkrodermabráziós kezelés, kozmetikus csinálja.
2013. máj. 13. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!