Lányok nektek is van olyan köldökötöktől levezető "szőrcsík" -otok? Nagyon veszes? Borotváljátok? Vagy mit csinaltok vele?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 13:28
11/16 anonim válasza:
Van, de nem zavar. Békén hagyom. A köldököm alatt van 3 erősebb szál, azt olykor levágom borotvával, vagy kihúzom szemöldökcsipesszel.
12/16 anonim válasza:
Nekem is van. Én néha epilálni szoktam, de most így télen nem. Majd a nyáron folyamatosan leszedem.
13/16 anonim válasza:
Van, alapból is elég durva, szóval borotvával irtom.
14/16 anonim válasza:
NE borotváld! Csak rosszabb lesz, és nemcsak a szőrcsík, hanem körülötte is a pihék.
15/16 anonim válasza:
Nekem van,de nekem nem csak pár pihés szál,hanem az intimszőrzettel megegyező erős,hosszú és sűrű.Nyáron minden nap borotválom,de akkor is jól láthatóak a fekete pontok,a szőrszálak végei.már megszoktam,elfogadom,nem zavar.
16/16 anonim válasza:
van.borotva.egyeltalán nem erősödik meg tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!