Srácok! Ti milyen gyakran borotváljátok a nemi szervetek?
Harmadik vagyok. Ez így nincs meghatározva. Hajnyíróval egyforma hosszúságúra vágom, ha kezd ettől eltérni, akkor újra lenyírom.
Olyan mint a fűnyírás, akkor nyírom, ha megnő :)
Második. Nem irigyellek, ha neked szőrös a szerszámod. Nekem még 29 évesen se az. "Felette" persze van, azt külön erre a célra rendszeresített hajnyíróval tartom karban. Barátnőm szerencsére nem rajong azért ha teljesen csupasz vagyok, ennek én örülök is, mert borotválás után nagyon tud viszketni...
A másik iq nindzsa, azt mondtam, hogy természeténél fogva nincs olyan, hogy ne nőjön, ha borotválod persze, hogy nincs, vagy rövid.
(Ilyenektől kapok agyfaszt...)
6-os. Kicsit gondolkozz már és láss a kérdés mögé mielőtt IQ betyározol valakit. A külső nemi szerved a farkad és a heréid. Fizikailag azon nincs szőr, maximum a zacsidon néhány szál. Ezek a nemi szerveid, nem az a rész, ahol nő a szőr. Tehát, ami nincs, azt nem is lehet borotválni.
Az más kérdés, hogy az intim szőrödet hogyan tartod karban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!