Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Srácok! Ti milyen gyakran...

Srácok! Ti milyen gyakran borotváljátok a nemi szervetek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nem szőrös a nemi szervem :)
2012. dec. 30. 19:13
 2/8 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem, esetleg még nem. Amúgy ha nincs aktív nemi életed akkor hülyeség :P
2012. dec. 30. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Második. Nem irigyellek, ha neked szőrös a szerszámod. Nekem még 29 évesen se az. "Felette" persze van, azt külön erre a célra rendszeresített hajnyíróval tartom karban. Barátnőm szerencsére nem rajong azért ha teljesen csupasz vagyok, ennek én örülök is, mert borotválás után nagyon tud viszketni...
2012. dec. 30. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor a nemi szerv környékét milyen gyakran? hetente 2 hetente 2-3 naponta? milyen gyakran?
2012. dec. 30. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok. Ez így nincs meghatározva. Hajnyíróval egyforma hosszúságúra vágom, ha kezd ettől eltérni, akkor újra lenyírom.

Olyan mint a fűnyírás, akkor nyírom, ha megnő :)

2012. dec. 30. 19:54
 6/8 anonim válasza:

Második. Nem irigyellek, ha neked szőrös a szerszámod. Nekem még 29 évesen se az. "Felette" persze van, azt külön erre a célra rendszeresített hajnyíróval tartom karban. Barátnőm szerencsére nem rajong azért ha teljesen csupasz vagyok, ennek én örülök is, mert borotválás után nagyon tud viszketni...

A másik iq nindzsa, azt mondtam, hogy természeténél fogva nincs olyan, hogy ne nőjön, ha borotválod persze, hogy nincs, vagy rövid.

(Ilyenektől kapok agyfaszt...)

2012. dec. 30. 20:50
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os. Kicsit gondolkozz már és láss a kérdés mögé mielőtt IQ betyározol valakit. A külső nemi szerved a farkad és a heréid. Fizikailag azon nincs szőr, maximum a zacsidon néhány szál. Ezek a nemi szerveid, nem az a rész, ahol nő a szőr. Tehát, ami nincs, azt nem is lehet borotválni.

Az más kérdés, hogy az intim szőrödet hogyan tartod karban...

2012. dec. 30. 21:05
 8/8 anonim válasza:
Ha nem mondod hülyén halok meg...
2012. dec. 30. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!