Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 19 évesen őszhajszál?

19 évesen őszhajszál?

Figyelt kérdés
Csak egy darab van de félek h több lesz :S Mit csináljak? Nem akarom befesteni a hajam? Igaz hogy ha kitépem, 3 jön helyette?
2009. nov. 23. 21:50
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség ... nem őszülsz csak abba a hajszáladba nem jutott elég fetékanyag vagy nem tom hogy mondjam... de nem öszülsz.. hacsak a genetikád nem olyan hogy apud vagy anyud is ilyen hamar megőszült... De ha ilyen gond nincs akkor csak abba nem jutott elég festékanyag vagy nem tom hogy hívják.. 14 éves vok és egy szálat a fodrász nekem is talált!!! XD
2009. nov. 23. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én 17 éves vagyok de nekem azért van már jópár de én örülök is neki nem zavar :-) igaz hogy most egy baleset miatt megint nincsen hajam de akkoris :D
2009. nov. 23. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:

15 éves korunktól kezdünk őszülni (valami tudományos lapban olvastam), de ez csak sokára fog igazán látszani.

Ne viccelj már, olyan ember nincs, aki meglátja a Te egy darab ősz hajszáladat. És ha lehet ne is fesd be, ráérünk még azzal 10-15 év múlva.(én is 19 vagyok)

2009. nov. 23. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség.Amugy én 23 éves vagyok első ősz hajszálam 14 évesen volt és azóta se lett belöle sokkal több,2-3 szál ilyen fiatal korban is elöfordul:)ne aggodj:)
2009. nov. 23. 22:16
 5/6 anonim válasza:
100%
En mar 14 evesen eszrevettem az elso feher hajszalamat.....szoval te szerencses hejzetben vagy..hozzam kepest.:) szoval:no stress ;)
2009. nov. 23. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
jézusom miket olvasok itt...14 évesen őszhajszál?huh, én 15 vagyok én még nem találtam, ez ijesztő:D
2009. nov. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!