Most hidrogén szőke hajam van, de azon gondolkoztam, hogy befestem barnára. Ha befestem akkor utána nehéz lesz újra ilyen szőkét csinálni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 22:55
11/13 anonim válasza:
inkább te olvasd el ,hogy nem csak rólad beszéltem és a "paraszt" meg a "pattogj" szó szerintem kicsit durvább mint az én válaszomban lévő hangsúly ,mert nem mondtam semmi sértőt sajnálom ha így magadra vetted(ha nem igaz akkor miértis?)és légyszíves hagyj engem békén mert a kérdező válaszára válaszoltam és tapasztalatom mondtam el ami a tiéddel nem azonos megbocsáss de nem fogok eggyetérteni veled ha én máshogy tudom...erről ennyit úgyhogy te ne "pattogjál"
13/13 anonim válasza:
Oké,bár a piacon inkább alkudozni szoktak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!