Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most hidrogén szőke hajam...

Most hidrogén szőke hajam van, de azon gondolkoztam, hogy befestem barnára. Ha befestem akkor utána nehéz lesz újra ilyen szőkét csinálni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 22:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
inkább te olvasd el ,hogy nem csak rólad beszéltem és a "paraszt" meg a "pattogj" szó szerintem kicsit durvább mint az én válaszomban lévő hangsúly ,mert nem mondtam semmi sértőt sajnálom ha így magadra vetted(ha nem igaz akkor miértis?)és légyszíves hagyj engem békén mert a kérdező válaszára válaszoltam és tapasztalatom mondtam el ami a tiéddel nem azonos megbocsáss de nem fogok eggyetérteni veled ha én máshogy tudom...erről ennyit úgyhogy te ne "pattogjál"
2009. nov. 24. 16:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
kötöszködni járj a piacra
2009. nov. 24. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
Oké,bár a piacon inkább alkudozni szoktak... :)
2009. nov. 25. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!