Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most hidrogén szőke hajam...

Most hidrogén szőke hajam van, de azon gondolkoztam, hogy befestem barnára. Ha befestem akkor utána nehéz lesz újra ilyen szőkét csinálni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 22:55
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nem lesz nehéz újra szőkét csinálni belőle, csak éppen teljesen tönkre fog menni a hajad tőle. Legalábbis szerintem.
2009. nov. 22. 23:41
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem is
2009. nov. 22. 23:44
 3/13 anonim ***** válasza:
Barnából nem nehéz szőkét csinálni,kivéve ha sötétbarnára fested,de ha ilyen közép és világos barnára fested abbol még lehet,de minimum 2év mulva,mert ha egy éven belül visszafested tönkreteszed vele a hajad!
2009. nov. 23. 00:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elöttem szólókkal,csak annyit tennék még hozzá,hogy a barna se lesz egyböl tökéletes,mivel a szőke sajnos ledob mindent.Vissza szőkítés biztos megviseli a hajat,de attól is függ,hogy milyen hosszú a hajad.Ha rövidebb és sűrűbben vágatod az még a jobbik eset.De ha hosszú... háát
2009. nov. 23. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
nemgaz ,hogy a szőkemindent ledob én 2 év utáni pltania szőkeségből átváltottam sötétbarnára itthon csináltam essences hajfestékkel és tökéletesen befogta
2009. nov. 23. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:

nem ajánlom....

nekem szőkéböl lett fekete, utána vissza szőke.

több mint 1 évbe telt mire elkezdett ujra normális lenni a hajam :S:S

2009. nov. 23. 19:41
 7/13 anonim ***** válasza:

13.49-es vagyok.

De ez így van a szőke sajnos mindent ledob valamennyire.Kinek jobban,kinek kevésbé,de függ attol is hogy milyen barnára van festve.Természetesen mivel Te sötétebbre festetted így jobban megmaradt rajta.Amúgy meg én is szőke vagyok,mellette meg fodrász úgyhogy van tapasztalatom is.

2009. nov. 23. 20:11
 8/13 anonim ***** válasza:

az elfelejtettem irni, hogy nekem miután be lett festve feketére, 2 hét után már barna volt....:S

19:41 es voltam

2009. nov. 23. 20:27
 9/13 anonim ***** válasza:
jó hát nekem tökéletesen befogta asötétbarnát 3 hete és mindig ugyanaz szóval van rá példa hogy igenis van akinek nem dobja le nem biztos ,hogy a fodrász végzettség mindenre megtanít lehet tapasztaltabb vagy ilyen téren de senki nem tud mindent 100%-osan aszakmáába úgyhogy imádommikor mondják h há én ezmeg ezvagyok szóval ezért meg ezért ez a jó...én ezekszerint ilyen tipusú vagyok ,hogy nemdobtale..lehet a kérdező is az
2009. nov. 23. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem én egyáltalán nem ilyen paraszt stílusban válaszoltam neked,hanem teljesen norálisan,sőt igazat is adtam neked valamilyen szinten,olvasd el mégegyszer aztán utána pattogjál.
2009. nov. 23. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!