Mit tegyek hogy ne kelljen naponta mosnom a hajam? Próbáltam már az összes drogériás sampont!
Szia!
Régen borzalmas volt a hajam, 2 nap alatt zsíros volt, a széltől is óvtam, sosem szárítottam/vasaltam/göndörítettem stb. ehhez képest szanaszéjjel volt törve. Legalább 4 féle hajápoló szert használtam, míg végül rájöttem, hogy ezek okozzák minden gondomat. Ha utána nézel az SLS-nek mint a samponok legfőbb és leghaszontalanabb összetevőjének, rájössz, hogy miért zsírosodik a hajad. Én 4 éve nem mostam bolti samponnal, azóta vasalhatom, száríthatom a hajam nyugodtan, és egy hét mire ápolatlan hatása lesz és meg kell mosni. Ehhez összesen egy samponszappant használok, ilyet többféle eladótól is vásárolhatsz ha rákeresel az interneten. Balzsamot sem használok, néha kókusz olajat ha úgy érzem, hogy akarom valamivel ápolni, bár sok szükségem nincs rá. Hajmosás végén leöblítem almaecettel a hajam és ennyi. :) Hihetetlen, hogy mennyire egyszerű a dolog, mégis ezerszer jobban működik mint mikor állandóan azzal voltam elfoglalva, hogy mi árt a hajamnak. Hozzáteszem, hogy nagyon vékony szálú és nagyon sok hajam van, ami ráadásul hullámos, az a tipikus oroszlánsörény, tehát nekem kell a hajvasaló. Pár hónapja lett levágatva a hajam, akkor fenék alá ért, most hátközépig, egyetlen törött hajszálam sincsen, a zsírosodásra hajlamos hajam pedig tök jól karban tartható. Ha érdekel a konkrét hajápolási rutinom esetleg a használt termékek, írj privit.
Kívánom, hogy próbáld ki ezt a módszert, veszteni nem veszíthetsz, de nyerni sokat tudsz vele!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!