Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hátközépig érő, hullámos, dús...

Hátközépig érő, hullámos, dús hajat naponta hányszor és mennyi ideig kell fésülni, hogy szép legyen?

Figyelt kérdés

gyorsan

kócolódik a hajam, összegubancolódik, talán lehet, h 2 fésülésnél

naponta sűröbben kellene fésülnöm, azért kérdezem, hogy mennyi lenne az

ideális? szeretném megnöveszteni legalább derékig. normális válaszokat

várok! előre is köszönöm! :)

2013. nov. 11. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ilyen hajam van. Én mézet kentem rá, meg hajegyenesítőt. Így legalább nem kócolódik be 10 perc után. De csak akkor szép, amikor megfésülöm. 10 percre rá, hogyha mondjuk kilépek az ajtón és belefúj egy kis szellő, ugyanolyan slampos lesz. Úgyhogy én úgy döntöttem, levágatom, mert már a századik megjegyzést kapom, hogy slampos és ha ennyien mondják, igazuk lehet. Olyan hajat fogok vágatni, aminél nem baj, ha kócos.
2013. nov. 11. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagyon kellene fésülgetni, mielőtt elmész valahová, megfésülöd, meg esetleg este, lefekvés előtt, de amúgy fölösleges, csak árt a hajnak, fésülgesd az ujjaiddal nap közben, igazgasd, ennyi.
2013. nov. 12. 09:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: én mindenképp meg akarom növeszteni a hajam, még ha sok gond is van vele. gyerekkori álmom, hogy hosszú hajam legyen.:)

Második: énis így gondoltam, feleslegesen nem szoktam fésülgetni, csak mert olyan kedvem van. :)

Mindketőtöknek köszönöm, ment a zöld pacsi! :))

Mások véleményére is kíváncsi vagyok.:))

2013. nov. 12. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is dús, hullámos hajam van, csak az enyém kb csípőig ér :)

Nem kell bajlódni állandóan a fésülgetéssel, attól csak jobban törik. Ha növeszted, akkor gondolom ez számít :)

Ha mész valahova fésülködj meg, és kész :D

2013. nov. 14. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!