Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Göndör hajam...

Mit csináljak? Göndör hajam van, nagyon nem szeretem, és a párától, (esőtől) begöndörödik.

Figyelt kérdés
Reggelenként a suli félóra, az alatt pedig olyan csúnya göndör lesz a hajam, h rossz ránézni..próbáltam hajlakkal, egy doboz hajlakkot ráfujtam, és ugyis begöndörödött.. nincs valami krém vagy valami amitől ne göndörödne be?
2009. nov. 21. 16:20
1 2
 11/15 anonim válasza:

nekem is göndör hajam van és a párától csúnyán begöndörödik. :/

nekem eddig ez vált be:

hajmosás után megtörlöm a hajam törölközővel, utána kifésülöm, majd hajhabot fésülök bele. ha ez megvolt, beszárítom fésűvel egyenesre, majd kivasalom.

ezzel a technikával nekem 2-3 napig szögegyenes a hajam, 3 nap után meg úgyis hajatmosok. : D

remélem tudtam segíteni. :)

2010. máj. 21. 00:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Hidd el, ha göndör a hajad, a fejed tetejére is állhatsz, be fog göndörödni az esőtől meg a párától, kenhetsz/fújhatsz rá bármit.

inkább találj ki göndör hajra való frizurákat. nekem is göndör, sokáig vasaltam, de aztán rájöttem, hogy tönkreteszi. majd meglátod, eljön az az idő, hogy elfogadod a göndör hajad, sőt büszke leszel rá.

2010. máj. 21. 00:48
 13/15 anonim ***** válasza:
szia én is ugyan igy voltam vele mig nem kaptam egy uj hajvaslót. Probáld ki a remington hajvasalót és nem fog begöndördni.
2010. máj. 21. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én hajam is fix ilyen.Reggel megfésűlködök és még úgyahogy megáll(egyenes)de űlök a suliban pár órát és tiszta göndör.Engem is zavar...a hajvasaló pedig csak elrontja...hmm én is szögegyenes hajat szeretnék:(
2010. máj. 21. 13:43
 15/15 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Miért nem szeretitek?
2010. máj. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!