Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak olyan hajhabok, amit...

Vannak olyan hajhabok, amit csak rá kell kenni a hajra, és begöndörödik/hullámosodik magától? Vagy csak akkor lesz göndör/hullámos, ha hajsütűvel, vagy valamivel begöndörítjük?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 08:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
adtol függ hogy kemény szög egyenes hajad van v. lágy és ha gyürögeted vízesen hullámos -e.
2009. jún. 19. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem az istennek sem lesz semmitől sem hullámos a hajam, kentem már rá mindent. a hajsütővastól is csak kb félnapig göndör, ha mozdulatlanul ülök :D

de amúgy én olyan termékről még nemhallottam h rákenem, várok és begöndörödik. pedig jólenne.....

2009. jún. 19. 11:55
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi:D
2009. jún. 19. 22:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Én ezt használom: [link]

beválik:)

2009. jún. 21. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
de előtte be kell göndöríteni a hajat, hogy göndör legyen?:)
2009. jún. 21. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
megmosod, törölközőszárazon pedig ráteszed a habot, és elég ha megrázod, áttúrod, esetleg az ujjaiddal formázod:) A legjobb, ha hagyod megszáradni természetesen mert a hajszárító szétfújja a loknikat.
2009. jún. 23. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:
És ettől teljesen göndör lesz vagy csak hullámos? De am. szuper, kirpóbálom majd. :)
2010. jan. 2. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!