Mit csináljak? Göndör hajam van, nagyon nem szeretem, és a párától, (esőtől) begöndörödik.
Na, nekem is ilyen hajam van. Szörnyű. Ma is jó, hogy nem kellett sehová mennem, mert ettől a ködtől úgy néz ki a fejem, mint egy szénakazal... :S
A növesztés semmit nem segít a helyzeten, sőt szerintem még ront is. Én volt, hogy levágattam kb. 10 centisre, akkor sokkal könnyebben lehetett kezelni, valahogy nem göndörödött annyira.
Előző vagyok.
És milyen idegesítő mikor belövöm itthon klasszul, és mire kiérek a buszhoz már hullámos, mire a suliban vagyok akkor meg ide-oda kunkorodik...Az esős időről nem is beszélve :@
Szerintem ha elmész fodrászhoz kérd meg h dauer vízzel simítsa ki neked,akkor nem lesz olyan göndör.
Simításhoz én a dm-ből szoktam venni a Balea simító krémet,nemis drága és sokáig elég,jah és nem roncsolódik úgy a hajam.
nekem is eléggé göndöres kunkori a hajam és én is vasalom. lapockámig ér kb de nekem érdekes a legnagyobb párába is egyenes marad, pedig a suliig 1 óra az utam és még egy csomó időt várok a párában a buszmeg.ben
nekem elég vékonyszálú és könnyű hajam van, és kevés waxot is használok rá meg hajlakkot, de abból se sokat mert nekem régebben attól is göndörödött.
amúgy remington hajvasalóm van, már eleve a hajvasalóm jó, úgyhogy szerintem ha simán kivasalnám akkor is nekem úgy maradna a hajam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!