Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Göndör hajam...

Mit csináljak? Göndör hajam van, nagyon nem szeretem, és a párától, (esőtől) begöndörödik.

Figyelt kérdés
Reggelenként a suli félóra, az alatt pedig olyan csúnya göndör lesz a hajam, h rossz ránézni..próbáltam hajlakkal, egy doboz hajlakkot ráfujtam, és ugyis begöndörödött.. nincs valami krém vagy valami amitől ne göndörödne be?
2009. nov. 21. 16:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó husszú akkor a saját sullya le huzza és valamennyire egyenesebb lessz,a sapi is segít.
2009. nov. 21. 16:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi.. és igen próbálom is növeszteni, de mégse nő.. mert mindennap vasalom és csak töredezik, hónaponta 2-3 centit mindig levág a fodrász, de ez sem használ.. :/
2009. nov. 21. 16:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, nekem is ilyen hajam van. Szörnyű. Ma is jó, hogy nem kellett sehová mennem, mert ettől a ködtől úgy néz ki a fejem, mint egy szénakazal... :S

A növesztés semmit nem segít a helyzeten, sőt szerintem még ront is. Én volt, hogy levágattam kb. 10 centisre, akkor sokkal könnyebben lehetett kezelni, valahogy nem göndörödött annyira.

2009. nov. 21. 17:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanilyen cipőben járok...Szerintem a vasaláson kívül nem lehet vele semmit csinálni (legalábbis én nem tudok) csak beletörődni, hogy ilyen. Esetleg kipróbálhatod, hogy miután kivasaltad egy kis zselét végighúzol rajta. Én azt szoktam és egy darabig jó szokott lenni...
2009. nov. 21. 17:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

És milyen idegesítő mikor belövöm itthon klasszul, és mire kiérek a buszhoz már hullámos, mire a suliban vagyok akkor meg ide-oda kunkorodik...Az esős időről nem is beszélve :@

2009. nov. 21. 17:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nah látom nem vagyok egyedül!! én is húde utálom, hogy reggel kivasalom, és mire beérek az iskolába már tiszta göndör:S és még akkor is ha nem esik az eső!:( én amúgy azt szoktam csinálni, hogy felteszem a kapucnit a fejemre, igaz igy marha hülyén nézek ki, de hát nincs más ötletem:(
2009. nov. 21. 17:23
 7/15 A kérdező kommentje:
igen énis felteszem a kapucnit vagy a sapkát, de akkor ott meg a hőtől vagy nemtudom mitől, de ugyis begöndörödik:S szval wáá..:/
2009. nov. 21. 17:43
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elmész fodrászhoz kérd meg h dauer vízzel simítsa ki neked,akkor nem lesz olyan göndör.

Simításhoz én a dm-ből szoktam venni a Balea simító krémet,nemis drága és sokáig elég,jah és nem roncsolódik úgy a hajam.

2009. nov. 21. 19:10
 9/15 anonim ***** válasza:

nekem is eléggé göndöres kunkori a hajam és én is vasalom. lapockámig ér kb de nekem érdekes a legnagyobb párába is egyenes marad, pedig a suliig 1 óra az utam és még egy csomó időt várok a párában a buszmeg.ben

nekem elég vékonyszálú és könnyű hajam van, és kevés waxot is használok rá meg hajlakkot, de abból se sokat mert nekem régebben attól is göndörödött.

amúgy remington hajvasalóm van, már eleve a hajvasalóm jó, úgyhogy szerintem ha simán kivasalnám akkor is nekem úgy maradna a hajam...

2009. nov. 22. 09:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez a gondom.. én baseball sapkával oldom meg, alatta nem göndörödik :P Jó mondjuk ótvarul nézek ki abba a sapiba, de legalább óvja a hajam xD
2009. nov. 22. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!