Hogyan legyek szebb?

Figyelt kérdés
Az arcomon néha nagyon sok a gennyes pattanás amit nehezen tudok eltüntetni, néha kipirosodik az arcom néha meg sápadt leszek amiatt azt hiszik sokan, hogy beteg vagyok :( a hajam néha jól áll de sokszor gubancos lesz meg minden ami nagyon zavar.. a barátnőim szerint én nagyon szép vagyok. De szerintem én egyáltalán nem vagyok szép, vagy csak lehet, hogy önbizalom hiányom van? Min kéne változtatnom? Ha kell kép privibe küldök

2013. nov. 24. 11:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
am a koromhoz képest szerintem eléggé kicsi vagyok.. 146 cm kb : / vagy csak én gondolom, hogy kicsi vagyok?
2013. nov. 24. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jól állna a frufru. Ja, nem tudom ma mi számít kicsinek de én 13 éves koromban 168cm voltam. (és annyi is maradtam)
2013. nov. 24. 16:32
 13/15 A kérdező kommentje:
mert egy kicsikét zavar, hogy én vagyok a torna sor legvégén már 5 éven keresztül : / am meg a frufrun éni s már gondolkodtam : )
2013. nov. 24. 16:34
 14/15 anonim válasza:
Hát már ne is haragudj, de hülye vagy. Na jó, neeeem, de hogy baromi önbizalomhiányos, az tuti! Megnéztem a képedet, és gyönyörű vagy! Igaza van a barátaidnak. Hidd csak el!
2014. márc. 18. 19:14
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm és igen nem volt sok önbizalmom :)
2014. márc. 22. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!