Mivel lehet a hajról teljesen leszedni a hajfestéket hogy az eredeti színű legyen? Valamilyen kozmetikum.
Figyelt kérdés
és hol lehet venni?(már ha van)2009. nov. 19. 23:06
11/21 anonim válasza:
Nem szőkítőport írtam,azzal nem kapná meg az eredeti hajszínét,hanem egy másik szert ami két tubusban van összesen 200ml,az leszedi a hajfestéket,de nem szőkít,hanem pont az lényege,hogy a normál hajszínedet kapod vissza. Minek ugatsz be ha azt sem tudod miről van szó?:D Minden jót.
12/21 anonim válasza:
Te nagyon hülye,azért mert oxy reolad a neve,azért még ugyanazon az elven működik mint a szőkítő.És ne mond nekem,hogy utána nem kell befesteni.Vagy akkor szép igényes lehet a hajatok :)
13/21 anonim válasza:
Akkor bnőmnek hogy csinált a festett vörös hajából,sima barnát? Ezt,hogy akarod meg magyarázni?
14/21 anonim válasza:
És nem kent az oxy reolad-od után rá semmi festéket?
Nem akarok veled vitatkozni de ilyen nincs hogy csak felkensz a hajadra valamit,és hoppsz egyből visszakapod az eredeti hajszinedet.(Mert amúgy ez volt a Kedves Kérdező kérdédése)
15/21 anonim válasza:
így volt,szerinted miért hazudnék? Egy kicsit száraz lett tőle a haja,meg törött,de kiszedte neki egyszerű barnára.Lehet,hogy ember függő,mert pl neki anno a sima kallos szőkítőpor is szépen csinált az akkor fekete hajába egy szőke tincset,nekem meg vörös lett szal ez ilyen.
16/21 anonim válasza:
Végülis attól is függhet a festékleszedő hatása, hogy milyen fajta festékre használják. Itt leírják a színezők, féltartós és tartós festékek hatásmechanizmusát. Ezek alapján sem egyértelmű, hogy redukcióval ki lehet-e szedni a színt, mindenesetre az oxy r. honlapján nagyon látszik, hogy egy általános marketingszöveget tettek ki, engem nem győzne meg a hatásáról.
17/21 anonim válasza:
00:02 vagyok: Szóval SZÁMOMRA nem egyértelmű az ott leírtak alapján.
18/21 anonim válasza:
te amúgy fodrász vagy,hogy így felkaptad a vízet vagy mi?:D Na mindegy,ha most neki bevállt akkor neki jó és ennyi nem költök ilyenekre,fekete hajam van,sosem sikerült kiszőkítenem persze oxyt nem használtam,mert az meg drága és a feketét nem tudja elsőre kiszedni. Jóéjszakát:)
19/21 anonim válasza:
Én használtam oxy reolad-ot és q*rva rossz tapasztalatom vele. Nekem eredetileg fekete hajam van, azt kiszőkítette a fodrászom (leszivta a színt), utána be lett feste bordó-vörösre. Kb fél évig voltam vörös, amikor eldöntöttem, hogy vissza akarom "csinálni". Az egyik barátnőm ajánlotta ezt az oxy reolad-ot és a végeredmény katasztrófális volt. Ahol lenőtt a hajam ott ilyen világos-barnás (gusztustalan) színű lett a hajam, a hajam vége, ahol ki lett szedve a színe, ott ilyen borzalmas szőkés-fehér lett. Utána be kellett festeni korom feketére az egész hajamat és azóta is iszom a levét, mert száraz, roncsolt, töredezett a hajam azóta is, nem nagyon érte meg a sok pénzt, inkább le kellett volna növeszteni. Ennyit ezekről a "csodaszerekről".
20/21 anonim válasza:
Egyetertek az elottem szoloval. Tapasztalatbol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!