Mivel lehet a hajról teljesen leszedni a hajfestéket hogy az eredeti színű legyen? Valamilyen kozmetikum.
Figyelt kérdés
és hol lehet venni?(már ha van)2009. nov. 19. 23:06
2/21 A kérdező kommentje:
eredetileg nagyon viláos barna és viola szinüre van festve lilásvörös
2009. nov. 19. 23:14
3/21 anonim válasza:
amúgy meg oxy reload,fodrász kellékesnél lehet beszerzni,azért kérdeztem milyen színú a hajd,mert ha fekete azt sok idő alatt szedi ki,több alkalom kell hozzá.Am 3-4ezer forint ha jól tudom.
4/21 anonim válasza:
Ha az eredetit szeretnéd,azt csak lenövesztve fogod elérni.
5/21 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy létezik ilyen szer, de boccs ha tévedek. Én annak idején, amikor vissza akartam nyerni az eredeti hajszínem, elmentem a fodrászomhoz és megmondtam neki, hogy mi a helyzet. Kikevert egy olyan színű festéket, ami szinte ugyanolyan színű volt, mint az eredeti hajszínem és befestette, majd mondta, hogy hagyjam lenőni. Észre sem lehetett venni a lenövést, mert ugyanolyan színe volt a hajamnak. Aztán lenőtt és hopp ott volt az eredeti :)
6/21 anonim válasza:
23.15.-ös
Te aztán nagyon okos vagy!Biztos fodrász lehetsz...
7/21 anonim válasza:
Jó akkor írd be a keresőbe,hogy oxy reload ott olvashatsz róla,tapasztalatokat is.
8/21 anonim válasza:
Bocs,barátnőm használta és neki jó volt,mert leszedte a hajáról a hajfestéket képzeld,nem vagyok fodrász.Te voltál ott vagy én? Okoska
9/21 anonim válasza:
És szerinted úgy ha leszivatja vele akkor a saját hajszínét kapja?Mert szerintem nem,mert mindenféleképpen festeni is kell utána,az meg max. csak hasonló lehet,nem az eredeti.
10/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen akkor marad a lenövesztés
2009. nov. 19. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!