Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gáz lenne, ha lány...

Nagyon gáz lenne, ha lány létemre kopaszra borotválnám a fejem?

Figyelt kérdés
Nagyon hullámos a hajam és semmilyen frizura nem áll jól. Ezért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha kopasz lennék? Vagy punk tarajam lenne? Úgyis szétáll a hajam, nem lehet vele mit csinálni. Elegem van. Most vágattam új hajat és ez is egy melléfogás volt, mert addig nézett ki jól, ameddig meg nem mostam. Most, hogy önmaga lett a hajam, undorító lett, még meg is jegyezték. Pedig azt hittem, a rövid jól fog állni a hullámossal. De nem. Úgyhogy elegem van. Vasalni meg nem akarom, mert széttöri, szétégeti a hajam és szintén ocsmány lesz. Mi legyen?

2013. nov. 20. 18:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
csináltass miley cyrus frizkót;) irigyelnének is érte
2013. dec. 8. 11:19
 22/25 anonim válasza:
Vágasd rövidre, az biztos jól állna, ugye még nem csináltál hülyeséget azzal hogy leborotváltad? Verd ki a fejedből a borotválást, mert hülyeség, biztos van jobb megoldás.
2013. dec. 8. 13:38
 23/25 anonim ***** válasza:
sztem fogd össze amíg meg nem nő vagy vasald ki! tom h azt írtad nem szeretnéd de egyszer kipróbálhatnád!
2014. ápr. 23. 18:31
 24/25 Marci/2000/ válasza:
szia kérdező! nekem van egy ismerősöm aki hasonló szituban van. Ő megnövesztette a haját kb. a vállától még lefele 10-15 cm-re és mindig összegumizva hordja. Nagyon jól néz ki ahogy a gumi után szétnyílik tölcsérszerűen a haja! ha érdekel kép írj rám
2014. ápr. 24. 19:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Gyerünk told le ahogy valaki írta is Karen Gillannak nagyo jól állt de ne borotváld csak géppel 0-ással.
2020. jan. 4. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!