Be szeretnem festetni a hajam vilagosbarna most es mez szokere szeretnem Szuleim nem engedik szerintetek? 14 lany
Szerintem...
ha a lányom befestetné a haját a határozott tiltásom ellenére, akkor számíthatna rá, hogy
1) csak pár órára lenne "XY" hajú, mert úgyis azonnal visszafestetem neki az eredeti színére;
2) lemondhat az összes zsebpénzéről;
3) elbúcsúzhat jó időre a szórakozástól minden fajtájától.
Győzd meg őket, ha tudod, de a hátuk mögött SEMMIKÉPPEN ne cselekedj!
Speciel én megértem az előttem szólót, mert én is így nőttem fel.
Viszont magam részéről kicsi koruk óta rábízom a gyerekekre, hogy mit csinálnak a hajukkal. Míg a lányom csak 10 körül volt, nem engedtem neki csak a melírt, megértette, hogy miért. Vagy lemosható festéket kenhetett a hajára. Most már 18 elmúlt, festi rendesen a haját, vagy 1-2 éve. A környezetében mindenki csinálja...
Úgyhogy, az a véleményem, hogy a szüleidet te ismered, meg az osztályodat is. El tudom képzelni, hogy otthon oké, de az iskolában egy-két tanár odamondogat, vagy még rosszabbat csinál. Nem érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!