Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gáz lenne, ha lány...

Nagyon gáz lenne, ha lány létemre kopaszra borotválnám a fejem?

Figyelt kérdés
Nagyon hullámos a hajam és semmilyen frizura nem áll jól. Ezért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha kopasz lennék? Vagy punk tarajam lenne? Úgyis szétáll a hajam, nem lehet vele mit csinálni. Elegem van. Most vágattam új hajat és ez is egy melléfogás volt, mert addig nézett ki jól, ameddig meg nem mostam. Most, hogy önmaga lett a hajam, undorító lett, még meg is jegyezték. Pedig azt hittem, a rövid jól fog állni a hullámossal. De nem. Úgyhogy elegem van. Vasalni meg nem akarom, mert széttöri, szétégeti a hajam és szintén ocsmány lesz. Mi legyen?

2013. nov. 20. 18:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ruházz be egy hővédő spray-re, és az védi a hajadat, nem fog annyira töredezni a vasalástól.
2013. nov. 20. 18:29
 12/25 A kérdező kommentje:
A vasaló amúgy nem is segít. Egyszerűen nem marad egyenes. Túl erős a hajam és kirúgja magát.
2013. nov. 20. 18:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Nekem tetszenek az ilyen bevállalós és különc lányok. De szerintem akkor az előnyös csak, ha szép arca van a lánynak.
2013. nov. 20. 18:45
 14/25 anonim ***** válasza:

Szerintem pl Karen Gillannak istenien áll :D

[link]

De hmm, nem tudom. Pixie cut esetleg? Rövidebb még mindig lehet utána... De ha elég bátornak érzed magad, akkor nyugodtan kopaszra, csak télre szerezz be sapit :D Bár én tuti nem merném, félnék, hogy mindenki megnézne, lány létemre miért nincs hajam?

Azért gondold át, soha nem reménytelen :D

2013. nov. 20. 19:59
 15/25 tubifex ***** válasza:

Próbáld ki a tartós hajegyenesítést. De fodrász csinálja, ne a dmben kapható vacakkal próbálkozz.

Vagy daueroltasd be hullámosra és akk rendezett lesz és nem úgy fog kinézni mint az ökörhugyozás. Legalábbis addig,Amíg le nem nő nagyon a dauer. Meg ez is tönkreteszi a hajat.

2013. nov. 21. 16:56
 16/25 M.Kata ***** válasza:
nyugodtan borotváld le :) de komolyan,ha te jobban éreznéd magad,kit érdekelnek mások? a pixi frizurát esetleg tényleg megpróbálhatnád,mert ha nem jó,még mindig mehet kopaszra. én szurkolok neked,hogy-ha kopaszon is-de jól érezd magad a bőrödben :)
2013. nov. 21. 18:16
 17/25 A kérdező kommentje:

Dajeroltatás...hát az az igazság, hogy amellett, hogy úgy néz ki a hajam, mint az ökörhugyozás, még gyorsan is nő:D Lehet, ha kopasz lennék, akkor az is alig tartana egy hónapig.

Utolsó: Köszi, úgy lesz:)

2013. nov. 21. 18:23
 18/25 anonim válasza:
0%
hát szerintem egy nő ijesztő kopaszon...de ahogy gondolod
2013. nov. 21. 20:49
 19/25 anonim válasza:
Borotváld le ha gondolod, a te döntésed, majd írd meg hogy döntöttél.
2013. nov. 24. 14:34
 20/25 anonim ***** válasza:

nehogy elrontsd a hajad azzal h kopaszra lenyíratod. én fodrász vagyok.

[link]

ezt nézd meg

2013. dec. 6. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!