Nagyon gáz lenne, ha lány létemre kopaszra borotválnám
a fejem?
Figyelt kérdés
Nagyon hullámos a hajam és semmilyen frizura nem áll jól. Ezért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha kopasz lennék? Vagy punk tarajam lenne? Úgyis szétáll a hajam, nem lehet vele mit csinálni. Elegem van. Most vágattam új hajat és ez is egy melléfogás volt, mert addig nézett ki jól, ameddig meg nem mostam. Most, hogy önmaga lett a hajam, undorító lett, még meg is jegyezték. Pedig azt hittem, a rövid jól fog állni a hullámossal. De nem. Úgyhogy elegem van. Vasalni meg nem akarom, mert széttöri, szétégeti a hajam és szintén ocsmány lesz. Mi legyen?
De hmm, nem tudom. Pixie cut esetleg? Rövidebb még mindig lehet utána... De ha elég bátornak érzed magad, akkor nyugodtan kopaszra, csak télre szerezz be sapit :D Bár én tuti nem merném, félnék, hogy mindenki megnézne, lány létemre miért nincs hajam?
Azért gondold át, soha nem reménytelen :D
2013. nov. 20. 19:59
15/25 tubifex válasza:
Próbáld ki a tartós hajegyenesítést. De fodrász csinálja, ne a dmben kapható vacakkal próbálkozz.
Vagy daueroltasd be hullámosra és akk rendezett lesz és nem úgy fog kinézni mint az ökörhugyozás. Legalábbis addig,Amíg le nem nő nagyon a dauer. Meg ez is tönkreteszi a hajat.
2013. nov. 21. 16:56
16/25 M.Kata válasza:
nyugodtan borotváld le :) de komolyan,ha te jobban éreznéd magad,kit érdekelnek mások? a pixi frizurát esetleg tényleg megpróbálhatnád,mert ha nem jó,még mindig mehet kopaszra. én szurkolok neked,hogy-ha kopaszon is-de jól érezd magad a bőrödben :)
2013. nov. 21. 18:16
17/25 A kérdező kommentje:
Dajeroltatás...hát az az igazság, hogy amellett, hogy úgy néz ki a hajam, mint az ökörhugyozás, még gyorsan is nő:D Lehet, ha kopasz lennék, akkor az is alig tartana egy hónapig.
Utolsó: Köszi, úgy lesz:)
2013. nov. 21. 18:23
18/25 anonim válasza:
hát szerintem egy nő ijesztő kopaszon...de ahogy gondolod
2013. nov. 21. 20:49
19/25 anonim válasza:
Borotváld le ha gondolod, a te döntésed, majd írd meg hogy döntöttél.
2013. nov. 24. 14:34
20/25 anonim válasza:
nehogy elrontsd a hajad azzal h kopaszra lenyíratod. én fodrász vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!