Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szokihetem ki a hajam?

Hogyan szokihetem ki a hajam?

Figyelt kérdés
Barna-vilagos barna hajam van, itthon szeretnem kiszokiteni, milyen oxidalo szert(%) hasznalhatnek?

2013. nov. 19. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen szőkét akarsz... Egy sötétszőkéhez elég sima festék 9% oxival is, de világosszőkéhez már kell a szőkítőpor 12% oxival.
2013. nov. 19. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szőkítő hajfestéket vegyél. Abban minden benne van. Palette deluxe blond, vagy Syoss lightener
2013. nov. 19. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
12-es oxit nem ajánlok, otthonra meg főleg. Minden szakember tudja, hogy inkább kétszer a gyengével, mint egyszer erőssel - utóbbi visszafordíthatatlan károkat okoz a hajban.
2013. nov. 20. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!:)) Úristen!:D 3%os oxival 40percig kijön :) 12%ossal nem szabad! Az nagyon roncsolja a hajat és oda is kell figyelni rá!

3%oxi+szőkítőpor felteszed úgy hogy ne érje a fejbőrödet,használhatsz alufóliát is. Aztán ha felkented lesed az időt és közbe nézed a hajad,ha látod,hogy hamarabb kiszedte akkor le is moshatod,de a 3%os nem fog annyira ártani! Utána használj hajpakolást,amennyi ideig fent volt a szőkítés. És ápold a következő napokban is.:) Ha nem tetszik az eredmény még szőkítheted később csak hagyj neki időt.:) mondjuk 1 hetet,max 3 napot.

2013. nov. 21. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!