Tudtok olyan módszereket, amiktől gyorsabban nőne a hajam és nem töredezne folyton? Nagyon unom hogy nem tudom megnöveszteni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
első 2 választ írtam, esetleg ha körülnéznél mielőtt kiírsz még egy ugyanolyan kérdést mint előtted százan..
Elsődleges szempont,hogy BELÜLRŐL ápold a hajad!
Elegendő vitamint,ásványi anyagot kell bejuttatnod a szervezetedbe.
Egészségesen kell étkezned.
Megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztani(ez a legfontosabb),azaz napi minimum 2 liter VIZET,mellé esetleg valami rostosat.
Sportolnod(minimum heti 2x),rendbe tesz a vérkeringéstől kezdve a salakanyagok távozásán át mindent.
Ha ezeket nem vagy hajlandó betartani,kenheted te az anyám kínját is a hajadra,nem fog érni konkrétan sz@rt se(maximum elfedi a problémát,de meg nem szünteti,gondolok itt pl a szilikonos hajvégápolókra).
Sajnálom,ez a zord igazság!
Engem ennek a lanynak a hajapolasi projectje fogott meg. Az o hatasara fogtam bele en is a hajnovesztesbe. Nekem meg sajnos 20 cm-t kell novesztenem a celomhoz, de nagyon sok mindent tanultam a blogjabol, sokat segitett. (Bocsi az ekezetek hianya miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!