Befessem a hajam szőkére?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok. Be szeretném festeni a hajamat szőkére, mert nagyon ritka és olyan szőkésbarna és mindig bebarnul. Minden nap este be kell fonnom, hogy reggelre egy kicsit hullámos legyen, mert ha nem fonom be akkor nem mehetek sehová. Csak lelapul, bebarnul. Ezért akarom befesteni. Nem fog kihullani a hajam? Ha befestem jobb lesz?2013. nov. 17. 19:32
1/4 anonim válasza:
küldj képet és megmondom :) 16/f
3/4 anonim válasza:
ha befested akkor előtte szívasd le hidrogénnel, mert akkor a szőke is bebarnul.
4/4 anonim válasza:
Én nem olyan rég festettem be szőkére, és azért valahol megbántam. Fodrásszal festettem be először, amit neked is ajánlok, de úgy is elég sárga volt a hatás, több festésbe került mire vállalható külsőm lett, meg nem kevés pénzbe... Még mindig jó állapotban van a hajam, de ha csinálok vele valamit, például befonom érzem, hogy teljesen más a tapintása, sokkal vékonyabbak lettek a hajszálaim és szárazabbak. Ha elég világos a hajad lehet a Casting Creme Gloss is beválna neked, az annyira nem roncsolja a hajat, de mindenképp be kell tartani, hogy milyen alaphajszínre javasolják és még így is érhetik az embert meglepetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!